LAN congres Longaanval

Aanmelden

Met deze wizard meldt u zich aan voor:

LAN webinar "Minder opnamen voor COPD door betere samenwerking: natuurlijk, maar hoe dan?"

Op de volgende pagina kunt u uw aanmeldgegevens on-line invoeren. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.

Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox.Controleer daarom eerst uw spambox, wanneer u niet binnen enkele minuten een bevestigingsmail ontvangt.

Kunt u de bevestigingsmail niet traceren? Stuur dan een mail aan info@morganiseren.nl. U ontvangt dan een kopie van de bevestigingsmail. 

Ga verder

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Keuze webinar

Persoonsgegevens

Functie

Werk

Organisatorische vragen

Ontvangt u al de nieuwsbrief van de Long Alliantie Nederland?
Zo niet, klik dan het vinkje ‘ik schrijf me in voor de nieuwsbrief LAN’ aan en u wordt maandelijks op de hoogte gehouden door de LAN.

! Het lijkt erop dat u een 'verplicht' veld niet hebt ingevuld of een keuzevakje niet hebt aangevinkt. Kijk de lijst nog even goed door en controleer uw gegevens. Ontbrekende velden worden in rood aangegeven.

Ga verder

Bedankt voor uw aanmelding.

Binnen enkele minuten krijgt u automatisch een bevestigings-email.

Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox. Heeft u na een half uurtje nog niets ontvangen neem dan contact op via info@morganiseren.nl.